Szolgáltatások

„Nincs megoldhatatlan feladat csak rövid határidő!”

KISShake Office

Ügyvezetői asszisztens, irodavezető és ügyviteli asszisztens képzés és tréning

A képzéseink során az alapvető ügyviteli feladatoktól kezdve, az időgazdálkodáson át, egészen a speciális ügyfélkezelési technikákig minden lényeges területet érintünk.

Ez a képzés nem csupán elméleti tudást nyújt, hanem gyakorlatorientált megközelítést is alkalmaz, így a résztvevők valós szituációkban kamatoztathatják az elsajátított ismereteket. Interaktív feladatok, csoportmunkák és esettanulmányok révén teszik lehetővé a résztvevők számára, hogy megerősítsék az asszisztensi szerepkörben való jártasságukat, és fejlesszék kommunikációs, szervezési képességeiket.

Minden modul végén értékelést végzünk, ami segítségével a résztvevők nyomon követhetik saját előrehaladásukat és azon területeket, ahol további fejlesztésre lehet szükségük. A képzés végén a résztvevők nem csak alapos tudással rendelkeznek majd az asszisztensi feladatok teljes skálájáról, de készen állnak arra, hogy magabiztosan és hatékonyan támogassák vezetőiket a napi munkavégzés során.

Felnőttképzési engedélyszámmal rendelkezünk!

Együttműködő gyakorlati helyet biztosító partnerünk az ÉNPROJEKT EGYESÜLET!

Ügyviteli stratégiák, rendszerek felépítése

 

 

Új vezetői asszisztens, irodavezető és ügyviteli asszisztens toborzása, kiválasztása, integrálása

A HR feladatok során célunk, hogy ügyviteli vagy személyi asszisztensi pozíciókra találjunk megfelelő jelölteket vállalati partnereink számára.

Amennyiben új asszisztensre van szüksége a cégvezetőnek, először saját adatbázisunkban kezdjük meg a keresést, ahol már bevált, szakértő asszisztenseink profiljai között válogathatunk. Ha ebben a poolban nem találunk ideális jelöltet, új toborzási folyamatot indítunk meg.

Könyvelés, bérzámfejtés és adótanácsadás

GDPR dokumentáció elkészítése

 

Egyéni vállalkozások és cégek pontos, precíz és naprakész könyvelése.

Ha Ön most alapítana céget, vagy egyéni vállalkozást, keressen minket! Segítünk amint megvan az ötlet, és hamarosan indulhat a vállalkozása.

 

Szeretne velünk dolgozni?